FUTBOL
Esports Barça 26/10/2012

Xavi i Casillas ja tenen el premi Príncep d'Astúries

Els dos futbolistes no han parlat durant la cerimònia al teatre Campoamor d'Oviedo

Ara
1 min
Iker Casillas i Xavi, amb el premi

OviedoXavi, migcampista del Barça, i Iker Casillas, porter del Reial Madrid, han rebut aquest divendres el premi Príncep d'Astúries al teatre Campoamor d'Oviedo. La cerimònia ha començat a les 18.30 hores.

Els dos futbolistes, que no han parlat durant la cerimònia, formaven part d'una candidatura conjunta proposada pel president de la FIFA, Joseph Blatter, que volia valorar el paper d'aquests dos jugadors.

El migcampista blaugrana ha estat acompanyat en tot moment pel president Sandro Rosell, el vicepresident Carles Vilarrubí i la directiva Susana Monje. També hi eren els seus familiars més propers: el seu pare, la seva mare i la seva parella.

"Són un model per als joves per la seva esportivitat i bon joc, sens dubte; però també per la seva actitud conciliadora i per aquesta amistat d'anys (...) com un valor afegit fonamental als seus importants èxits esportius. En definitiva, premiem en Iker i Xavi la grandesa d'esperit, l'excel·lència personal, a més de la professional", ha dit el príncep Felip en el seu discurs.

Manel Estiarte ha elogiat els dos futbolistes.

stats