Barça
Esports Barça 04/01/2013

Adriano no acaba l'entrenament al Miniestadi per una contusió al turmell

Gairebé 14.000 espectadors han vist en directe l'entrenament a portes obertes del primer equip, que ha dirigit Jordi Roura. Valdés ha fet una part de la sessió amb el grup i una altra al marge, amb treball específic

Ara
1 min
Adriano, entrenant-se a la Ciutat Esportiva del Barça

BarcelonaEl primer equip del Barça s'ha entrenat davant 13.855 espectadors al Miniestadi, en el tradicional entrenament nadalenc de cada any. Els jugadors s'han exercitat sota les ordres de Jordi Roura.

Després d'un escalfament típic amb rondos i jocs de possessió, Adriano ha rebut un cop al turmell dret i ha hagut d'abandonar l'entrenament per precaució. D'altra banda, Valdés, amb molèsties a la planta del peu des de finals d'any, s'ha exercitat parcialment amb el grup i ha acabat la sessió fent treball específic. Oier Olazábal, porter del filial, ha completat l'entrenament.

Un dels jugadors més aplaudits ha sigut Éric Abidal, que continua fent treball diferenciat. La sessió s'ha acabat amb regals de pilotes i molts futbolistes signant autògrafs i fent-se fotografies amb els socis blaugranes.

stats