BARÇA
Esports Barça 09/04/2013

El 67% dels aficionats francesos creu que el Barça eliminarà el PSG

El diari 'L'Équipe' publica aquest dimarts una enquesta que constata el pessimisme dels aficionats del PSG per al partit d'aquest dimecres al Camp Nou

Efe
1 min

ParísEl 67% dels aficionats francesos al futbol creu que el Barça eliminarà el París Saint-Germain en el partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions que disputaran al Camp Nou aquest dimecres després de signar un 2-2 al Parc dels Prínceps.

Malgrat el pessimisme de cara al partit de dimecres, l'enquesta que publica aquest dimarts el diari 'L'Équipe' mostra que el 65,5% dels aficionats francesos –i el 47,5% del total de la població– creu que el PSG guanyarà la Lliga de Campions en els pròxims cinc anys.

El sondeig revela, a més, que el 37,9% dels francesos –i el 61,2% dels aficionats al futbol– tenen una bona imatge del nou PSG, un projecte multimilionari qatarià que dirigeix Carlo Ancelotti des de la banqueta i Leonardo des de la direcció esportiva.

El 57,7% dels aficionats francesos seguirà el Barça-PSG per televisió. El sondeig, elaborat per l'institut demoscòpic Ipsos, es va fer entre els dies 5 i 6 d'abril sobre una mostra representativa de 1.011 persones més grans de 15 anys a les quals es va entrevistar per telèfon.

stats