Barça
Esports Barça 03/09/2012

Cristiano ha informat Florentino que vol marxar del Madrid, segons la SER

El periodista José Ramón de la Morena ha exposat les raons del portuguès per voler abandonar el club blanc: que no se sent estimat per la plantilla i que els companys el fan sentir sol al vestidor

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de la victòria del Reial Madrid 3-0 contra el Granada al Bernabéu, Cristiano Ronaldo ha afirmat que se sent "trist" per motius professionals. El periodista de la cadena SER José Ramón de la Morena ha explicat a 'El larguero' que el portuguès va reunir-se dissabte amb el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, per fer-li saber que vol abandonar el club.

Els motius exposats pel portuguès són que "no se sent estimat per la plantilla, que els companys no el defensen, li fan el buit i el fan sentir sol al vestidor", en paraules del periodista. Aquestes sensacions van sorprendre molt els directius blancs, que no es plantegen ara fer cap operació que impliqui deixar marxar Ronaldo.

Segons De la Morena, Cristiano Ronaldo ha deixat de parlar-se amb Marcelo, un dels seus millors amics al vestidor, perquè el brasiler va afirmar en una ocasió que li semblaria bé que Iker Casillas guanyés la Pilota d'Or. El malestar del davanter blanc ve també per les últimes decepcions en els premis individuals.

stats