FUTBOL FEMENÍ
Esports Barça 30/08/2015

El Barça femení revalida el títol de campió de la Copa Catalunya (2-0)

Els gols de Ruth i Gemma Gili a la segona part decanten la final davant l'Espanyol

El Barça femení ha guanyat la Copa Catalunya

Vilassar de MarLa Copa Catalunya femenina torna a tenyir-se de blaugrana, com ja va passar la temporada passada, després que el Barça hagi derrotat l'Espanyol per 2-0 en la final disputada al Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Ruth i Gemma Gili, amb dos gols al segon temps, han desencallat un partit espès i de ritme, a estones, encara de pretemporada.

Al descans s'ha arribat amb empat a zero, després d'uns 45 minuts en què el Barça, tot i dominar la possessió, ha generat poc perill. Algun contraatac de l'Espanyol, vertical en transició, ha espantat el conjunt blaugrana, que ha trobat en la mobilitat d'Irene del Río, una de les cares noves, l'argument més destacat en atac.

A la represa, el Barça s'ha exigit més ritme de pilota, mentre que l'Espanyol ha anat perdent força i metres. Enfonsat al seu camp, ha cedit córners. I des d'un servei de cantonada, el Barça ha obert la llauna, amb un remat de cap de Ruth. L'1-0 ha relaxat el Barça, que se sabia guanyador, i ha acabat d'ofegar un Espanyol fos. A les acaballes, Gili ha ampliat diferències, amb un xut llunyà que la portera Andrea Giménez no ha pogut aturar.

És el sisè títol de Copa Catalunya del Barça, que supera en palmarès al seu rival avui.