Barça
Esports Barça 07/05/2020

El Barça, sense cap positiu per covid-19 a la plantilla

Els jugadors de l'equip blaugrana començaran divendres els entrenaments individuals

Ara
1 min
Marc-André ter Stegen

BarcelonaSegons RAC1, la plantilla del Barça està lliure de covid-19. Totes les proves practicades dimecres als futbolistes han donat negatiu i per això començaran aquest divendres els entrenaments individuals a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió preparatòria està prevista a partir de les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on s’utilitzaran el Camp Tito Vilanova, el camp 2 i el camp 3 dividits de tal manera que els jugadors tinguin suficient espai per realitzar la seva activitat i es mantingui la distància de seguretat obligada per les autoritats sanitàries.

Els jugadors del Barça es van fer dimecres els tests del coronavirus. Es van estar uns 20 minuts a les instal·lacions del club, el temps necessari per fer les proves i anar-se'n esglaonadament.

Denúncia de l'AFE

L'Associació de Futbolistes (AFE) ha enviat una carta al Consell Superior d'Esports (CSD) i al ministeri de Sanitat i Treball per denunciar les concentracions dels futbolistes professionals. Segons la seva opinió, aquestes concentracions continuen sent inconstitucionals i demanen una rectificació.

stats