FUTBOL
Esports Barça 11/03/2018

El Barça B cedeix un empat amb el Numància en el temps afegit (2-2)

Un gran gol des de la frontal de Pape Diamanka ha privat els blaugranes de sumar els tres punts

A. N.
1 min
El futbolistes del Barça B celebrant un gol aquesta temporada al Miniestadi

BarcelonaEl Barça ha empatat a dos un partit que fins al temps afegit havia estat guanyant. Al final, el Numància ha aconseguit firmar les taules amb un golàs des de la frontal de Pape Diamanka. Amb aquest empat, el conjunt que entrena Gerard López s'allunya provisionalment a quatre punts dels llocs de descens a l'espera del partit entre l'Sporting de Gijón i la Cultural Leonesa d'aquest diumenge (18.00).

Els blaugranes han encarrilat el partit a la primera meitat, dominant els primers 45 minuts i avançant-se al marcador gràcies a un gol de penal que ha marcat Carles Aleñá i que havia provocat Ballou després d'una bona jugada del juvenil Abel Ruiz. De fet, Ruiz ha estat l'autor del segon gol del Barça ja a la segona meitat. Al minut 5 de la represa, Aleñá, altra vegada protagonista, ha fet una gran passada en profunditat per a Ruiz que ha resolt superant per sota el porter del Numància.

El conjunt visitant ha reaccionat després del segon gol blaugrana i ha aconseguit escurçar les distàncies mitjançant un gol de l'ex del Lleida Pere Milla. El Numància ha continuat intimidant el Barça i, al final, el premi per als de Sòria ha arribat amb un gran gol des de la frontal de Pape Diamanka en el temps afegit. El xut ha tocat el pal abans d'arribar a la xarxa, i ha sigut impossible de parar per al porter del filial Adrià Ortolà.

stats