Barça
Esports Barça 10/06/2011

David Villa té una aplicació personal a l'Apple Store

El davanter del Barça i de la selecció espanyola s'ha convertit en el primer futbolista amb una aplicació personal a l'Apple Store

Agències
1 min
L'aplicació personal de David Villa a l'Apple Store.

BarcelonaL'asturià ha tancat el millor any de la seva vida esportiva, després d'adjudicar-se amb la selecció espanyola el Mundial de Sud-àfrica, la Bota de Plata i la Pilota de Bronze i després de guanyar amb el Barça la Supercopa, la Lliga i la Lliga de Campions.

A més, ha entrat en la història de La Roja en convertir-se en màxim golejador absolut de tots els temps del combinat espanyol. Tot això ha derivat en un increment de la seva popularitat a escala mundial, com demostra el 'Premi al Millor Esportista del Planeta de l'any 2010' concedit per la United States Sports Academy.

Aquestes circumstàncies l'han portat a donar un gran salt en les xarxes socials, on ja supera el milió i mig de seguidors a Facebook, el que ha instat el futbolista a intentar arribar d'una forma més personalitzada als seus fans. Per aquesta raó, ha desenvolupat de la mà de VOS Màrqueting i Sixtemia una aplicació per a Apple Store, que ja poden descarregar-se els usuaris d'Apple i on podran consultar la seva biografia, trajectòria, estadístiques o millors fotos.

stats