BARÇA
Esports Barça 29/12/2014

El Barça torna aquest dimarts als entrenaments sense Messi ni Neymar

L'equip s'entrena a la Ciutat Esportiva a partir de les 18.00 h. Els davanters argentí i brasiler tenen permís fins al dia 2 de gener

Efe
1 min
CONNEXIÓ FELIÇ 
 Messi corrent a abraçar Neymar després de fer un gol a l’Athletic.

BarcelonaEl Barça posa punt final aquest dimarts a una setmana de vacances i reinicia el treball al camp, encara que Leo Messi i Neymar Jr. s'incorporaran a la rutina amb els seus companys el dia 2, ja que tots dos disposen d'un permís especial per passar en família el cap d'any als seus països.

La cita és a les 18.00 h a la Ciutat Esportiva, on l'entrenador, Luis Enrique Martínez, podrà disposar de la majoria dels seus jugadors, inclosos els que van jugar un amistós a San Mamés amb la selecció catalana.

Al conjunt blaugrana l'espera un calendari molt exigent al gener, en què la Copa del Rei troba el seu acomodament com en els últims anys, copant les jornades que tradicionalment estan reservades per al futbol europeu, ja que durant la setmana es jugaran les anades i tornades dels vuitens i quarts de final.

Així, després de tancar l'any amb una victòria contra el Còrdova al Camp Nou (5-0), el grup de Luis Enrique tornarà a la Lliga aquest diumenge, 4 de gener, a Anoeta contra la Reial Societat (21.00 h).

La Copa del Rei arribarà al Camp Nou el dijous 8 contra l'Elx, la tornada es celebrarà el dia 15, i enmig de tots dos partits el Barça rebrà l'Atlètic de Madrid a la penúltima jornada de la primera volta de la Lliga.

Si el Barcelona elimina l'Elx en vuitens, a quarts de final de la Copa (21 i 28 de gener) s'enfrontarà al vencedor de l'Atlètic de Madrid - Reial Madrid.

El Barcelona tancarà el mes de gener amb dos partits més de Lliga: el que jugarà al camp del Deportivo en l'última jornada de la primera volta, i el que obrirà la segona, casualment, contra l'Elx el dissabte 24.

stats