Barça
Esports Barça 06/03/2023

El Barça presentarà una querella criminal contra Salvador Sostres per un article sobre Joan Laporta

El periodista ataca el president blaugrana en un article al seu blog criticant la seva vida privada i la seva gestió al club

2 min
Un silenci eixordador  De Joan Laporta

BarcelonaEl Barça emprendrà accions legals contra Salvador Sostres per un article sobre Joan Laporta. Sostres, que en el passat tenia bona relació amb el president blaugrana i va arribar a presentar un programa a Barça TV, ha publicat al seu blog personal un text on explica el comportament de Laporta a la llotja del Santiago Bernabéu dijous passat en el partit de Copa del Rei. Sostres insinua al seu article que Laporta podria estar cometent irregularitats en casos com l'adjudicació de la construcció del futur estadi del Barça, així com amb les comissions del fitxatge de Robert Lewandowski. El Barça defensa l'honestedat del club en aquests casos.

Des del Barça es considera que el text ataca l'honor personal del president blaugrana i la intenció és presentar la querella criminal els dies vinents. Sostres va ser dijous a la llotja de l'estadi madridista, i ho ha aprofitat per criticar també el comportament del president blaugrana durant el partit. Sostres ha atacat l'actual directiva blaugrana els darrers mesos tant als seus articles al diari Abc com al seu blog, Les Nines. El periodista català en el passat ja ha provocat escàndols, com quan va comparar Ansu Fati amb un manter que corre escapant-se de la policia. En el cas de l'article a Ansu Fati, Sostres va rectificar abans de rebre la denúncia.

En el passat Laporta i Sostres mantenien una bona relació. L'any 2012, quan el periodista escrivia al diari El Mundo, va fer un text on lloava el primer mandat de Laporta i criticava el llavors president Sandro Rosell, que també va amenaçar amb querellar-se contra l'articulista per haver afirmat que la relació amb Pep Guardiola era inexistent. Durant el segon mandat de Laporta, però, Sostres s'ha convertit en un dels grans crítics de la gestió de l'advocat, i ha afirmat en diferents articles que part del nucli dur de la seva directiva desaprova la manera que l'actual president té de portar el club.

stats