BARÇA
Esports Barça 25/04/2018

El Barça rescindeix el contracte de Gerard López i el substitueix per García Pimienta

El club ha decidit canviar el tècnic del filial per intentar assegurar la permanència a Segona

Ara
1 min
Gerard López / PERE VIRGILI

BarcelonaEl Barça ha comunicat aquest matí que Gerard López ja no és l'entrenador de l'equip filial. El club ha explicat que li ha rescindit el contracte i que Francisco Javier García Pimienta en serà el substitut. El tècnic del juvenil, vigent campió de la Youth League, es farà càrrec del B fins al final de temporada. Els responsables del futbol formatiu blaugrana Jose Mari Bakero i Guillermo Amor compareixeran aquest dimecres (13.00) davant els mitjans de comunicació per explicar la reestructuració del segon 'staff' professional del Barça.

García Pimienta durant el seu primer entrenament amb el Barça B

El principal objectiu del canvi és assegurar la permanència a Segona Divisió. García Pimienta ha dirigit el seu primer entrenament com a responsable del filial aquest matí. El barceloní (1970), recala al segon equip culer després d’una àmplia trajectòria a les categories inferiors. L'entrenador va començar a entrenar a la Masia el 2001 –després d’haver jugat a les categories inferiors del Barça–, i ara torna al 'B', on ha estat més de dues temporades com a segon entrenador.

De fet, va començar l’actual temporada com a segon tècnic del filial, però al setembre va recalar al Juvenil B per la marxa de Quique Álvarez al Vila-real. Poc després, a l’octubre, Gabri va deixar el Juvenil A i Garcia Pimienta va passar a dirigir-lo. La seva feina i l'encert dels jugadors va fer que l'equip aixequés la Lliga de Campions juvenil.

stats