BARÇA
Esports Barça 09/05/2015

El Barça inaugura la 'Llotja President Suñol'

L'acte ha tingut lloc abans del partit entre el Barça i la Reial Societat, durant el qual s'ha descobert l’obra ‘Eina’ en memòria del president afusellat durant la Guerra Civil

Ara
1 min
Fotografia de família de la inauguració de la Llotja President Sunyol / FCB

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident de Relacions Institucionals i Internacionals, Carles Vilarrubí, ha presidit aquest dissabte abans del partit contra la Reial Societat la inauguració de la nova nomenclatura de la Llotja Presidencial del Camp Nou, denominada ara ‘Llotja President Suñol'. L’acte ha comptat amb la presència de les màximes institucions del país, representades per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs; els diputats Miguel Iceta (PSC) i Albert Donés (ERC); el senador Josep Maldonado; la gerent de la Fundació Suñol, Margarita Ruiz, en representació de la família Suñol; els expresidents del FC Barcelona Agustí Montal, Raimon Carrasco, Enric Reyna, i l’artista i pintor Joan Pere Viladecans.

Abans dels parlaments s’ha procedit a la descoberta de l’obra de Viladecans anomenada 'Eina' (1973), que ha estat una donació de Josep Suñol Soler, president de la Fundació Suñol, al FC Barcelona. Aquesta obra pictòrica presidirà a partir d’ara la ‘Llotja President Suñol’ en la seva memòria.

Aquest acte forma part de les iniciatives que inclou el calendari d’accions que es desenvoluparan durant l’Any Suñol, tal com va decidir la Junta Directiva del Club, a proposta de l’Àrea Institucional, el 22 de desembre del 2014. L’Any Suñol pretén recuperar la memòria històrica de Suñol, que va perdre la vida a la Serra de Guadarrama als inicis de la Guerra Civil Espanyola.

stats