BARÇA
Esports Barça 06/08/2014

El Barça perd amb el Nàpols després d'una doble errada de Bravo (0-1)

Primera derrota dels de Luis Enrique, que han tingut les millors ocasions en les botes de Munir

A.l.
El porter Claudio Bravo ha debutat amb el Barça en l'amistós contra el Nàpols

BarcelonaEl Barça de Luis Enrique ha perdut el tercer amistós de la pretemporada contra el Nàpols (0-1). Un gol de Dzemaili a deu minuts del final, amb doble errada del debutant Claudio Bravo, ha donat la victòria al conjunt de Rafa Benítez. Els blaugranes han estat superiors durant la major part del duel, però no han tingut contundència de cara a porteria. Munir El Haddadi ha tingut les dues millors ocasions del Barça, però el porter italià ha evitat el gol.

A la primera meitat, Luis Enrique ha format amb una medul·lar de luxe, Busquets, Iniesta i Rakitic, amb més llibertat i arribada que el manxec. De les botes del croat ha arribat la millor oportunitat dels primers 45 minuts, quan ha assistit el jove Munir El Haddadi i el futbolista del planter no ha pogut superar el porter italià. El madrileny ha tingut novament un un contra un, aquest cop després de l'assistència de Rafinha, però el seu xut amb l'esquerra l'ha tornat a treure Rafael Cabral. Abans de la doble intervenció del porter del Nàpols, qui s'ha lluit és Claudio Bravo, amb una mà excel·lent –i fotogènica– a cop de cap de Hamsik.

Al segon temps, Luis Enrique ha mantingut l'onze. Després d'una passada llarga de Piqué a l'espai, Jordi Alba ha assistit Pedro, que ha rematat fora per molt poc, en el que ha estat la primera oportunitat dels catalans. A la represa, el tècnic asturià no ha fet canvis, però sí que ha modificat posicions. Munir ha actuat com a fals davanter, i Rafinha ha caigut a la dreta, buscant les diagonals. A l'hora de joc, el Barça ha fet pràcticament la totalitat dels canvis, sobretot al mig del camp on han entrat Samper, Halilovic i Sergi Roberto.

A 10 minuts pel final, Bravo ha tingut una doble errada. Primer en la sortida de la pilota, en què ha errat i permès la recuperació del Nàpols, i posteriorment a l'hora d'aturar el llançament llunyà de Dzemaili, que ha significat el 0 a 1 pel conjunt italià. Malgrat que el xut era fort i col·locat, el porter xilè no s'ha mostrat segur a l'hora de blocar, i ha posat les mans toves. El Barça ha buscat l'empat, sobretot de la mà de Gerard Deulofeu, però ha topat amb el ben situat sistema defensiu dels italians.