BARÇA
Esports Barça 23/03/2015

El Barça es jugarà la Lliga en quatre difícils desplaçaments

Celta, Sevilla, Espanyol i Atlètic, rivals dels blaugranes a domicili

A.l.
2 min
Leo Messi i Neymar / EFE

BarcelonaEl Barça té un màxim de 16 partits per endavant aquesta temporada: 10 en Lliga, la final de Copa contra l'Athletic de Bilbao i 5 a la Champions si avança fins a la final de Berlín. És un calendari atapeït, al qual el conjunt de Luis Enrique hi arriba amb 4 punts d'avantatge a la Lliga després de la victòria contra el Reial Madrid al clàssic. Els blaugranes van donar un cop d'autoritat, tot i que en l'horitzó els espera un tram final de competició molt complicat.

L'equip de Luis Enrique es jugarà el títol a domicili, amb quatre grans partits lluny del Camp Nou. Després de l'aturada de seleccions el Barça jugarà a Vigo, contra un Celta que va guanyar a l'estadi a la primera volta, 0 a 1. Encara al mes d'abril, els catalans tindran dos sortides complicades, primer visitant Sevilla i després el derbi contra l'Espanyol al Power8 Stadium. Al maig, s'obrirà el foc amb el desplaçament a Còrdova i s'acabarà al Vicente Calderón, un partit contra l'Atlètic de Madrid a la penúltima jornada de Lliga que pot decidir el títol. Al Camp Nou, en canvi, els rivals no tindran a priori tanta entitat: Almeria, València, Getafe, Reial Societat i Deportivo. El Barça, doncs, haurà d'administrar l'avantatge de quatre punts en els partits a domicili on es jugarà el títol domèstic.

El Reial Madrid, per la seva part, té un calendari menys complicat, amb només quatre partits lluny del Santiago Bernabéu: Rayo, Celta, Sevilla i Espanyol. A casa, en canvi, reben Granada, Eibar, Màlaga, Almeria, València i Getafe.

Especialment transcendental és el mes d'abril, quan el Barça ha de jugar a Vigo, Sevilla i Cornellà, i rep també un València en un gran moment de forma. El conjunt de Luis Enrique jugarà sis partits de Lliga durant aquest mes, i se li haurà de sumar l'enfrontament de quarts de final de la Champions contra el PSG. El duel a París es disputarà entre els partits contra el Sevilla i el València, i la tornada just abans de visitar el Power8 de l'Espanyol. En canvi, el Madrid té quatre dels sis partits de Lliga a casa, contra rivals de la part baixa de la classificació, a excepció del Celta, que rebrà els d'Ancelotti just després del partit de tornada de la Champions contra l'Atlètic de Madrid.

Aquest és el calendari de Barça i Madrid fins a final de curs:

J29: Celta - Barça // Madrid - Granada

J30: Barça - Almeria // Rayo - Madrid

J31: Sevilla - Barça // Madrid - Eibar

J32: Barça - València // Madrid - Màlaga

J33: Espanyol - Barça // Celta - Madrid

J34: Barça - Getafe // Madrid - Almeria

J35: Còrdova - Barça // Sevilla - Madrid

J36: Barça - Reial Societat // Madrid - València

J37: Atlètic - Barça // Espanyol - Madrid

J38: Barça - Deportivo // Madrid - Getafe

stats