Barça
Esports Barça 18/09/2015

"Ara no és un cant. És un clam": el Barça, amb els refugiats arribats a Europa

El club blaugrana presenta una campanya global

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona"Ara no és un cant. És un clam". El Barça ha presentat aquest divendres la seva campanya d’ajut als refugiats arribats a Europa, una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Creu Roja. Les accions tindran el seu tret de sortida diumenge al Camp Nou contra el Llevant.

"No és una acció puntual, és un projecte continuat en el temps i això ens diferencia com a club", ha dit Jordi Cardoner, vicepresident del Barça. "L'objecte de la campanya és ajudar els refugiats arribats a Europa i mobilitzarem tots els actors del club", ha afegit.

La campanya té tres objectius: recaptació, integració i sensibilització. "Els jugadors i els tècnics del club s'implicaran per ajudar a conscienciar la societat. Aquest ha de ser un projecte de tots. Els diners importen, però el que més ens importa és la gent que s'impliqui. Volem una col·laboració més qualitativa que quantitativa", ha explicat.

"No em consta que hi hagi campanyes de clubs tan globals com aquesta", ha dit Jordi Cardoner, que s'ha negat a contestar preguntes sobre temes que no estiguessin relacionats amb la campanya.

"Els nostres patrocinadors s'implicaran, la incoherència seria no ajudar", ha assegurat en ser preguntat per la comptabilitat d'aquesta campanya amb la publicitat de Qatar Airways. "La col·laboració de cada patrocinador és lliure i nosaltres no farem una llista amb les aportacions. Esperem que la gran majoria de la família barcelonista hi col·labori", ha afegit.

"L'èxit tindrà a veure amb el número de participants, no amb la xifra final recaptada", ha opinat.

stats