BARÇA
Esports  /  Barça 12/10/2016

El Barça presentarà a l'assemblea de socis un pressupost de 695 milions d'ingressos per a la temporada 2016-2017

El club preveu tancar la pròxima campanya amb uns beneficis de 21 milions d'euros

Ara
2 min
Sense  El líder

BarcelonaEl dissabte 29 d’octubre, el Barça celebrarà l'assemblea general ordinària de socis. El club presentarà davant dels socis compromissaris –que hauran de votar-lo– un pressupost per a la temporada 2016-2017 que preveu uns ingressos de 695 milions d'euros, cosa que suposaria un màxim històric d'ingressos del club, ja que representaria un augment del 2% respecte als d'aquest any, que també hauran d'aprovar-se en una votació.

L'apartat en què més creixement preveu el club és el de màrqueting, ja que l'entitat treballa per internacionalitzar-se i posicionar la seva marca. Així, l'objectiu del Barça és augmentar més de 30 milions d'euros els ingressos per patrocini el pròxim curs.

La previsió d'ingressos del Barça per a la temporada 2016/2017

Respecte a aquesta temporada, baixa la quantitat ingressada pel que fa als traspassos de jugadors: es passa dels 67 d'aquest curs als 45 pressupostats per a l'any vinent, 22 milions menys.

Pel que fa a les despeses d'explotació, el club preveu gastar-se la temporada vinent 663 milions d'euros, cosa que permetria acabar l'exercici amb uns beneficis de 32 milions d'euros, que finalment serien 21 després d'impostos. La nòmina esportiva i l'amortització derivada dels costos de traspàs faran que s'incrementi la partida de despeses a causa de les renovacions i les noves incorporacions previstes per a la temporada vinent. Així, els salaris esportius passaran dels 375 milions d'euros d'aquesta temporada als 392 previstos per a la pròxima.

Pel que fa a les despeses de gestió, el club preveu incrementar aquesta partida un 14% per poder fer front al cost de les oficines de Nova York i de Hong Kong, a banda de la posada en marxa d'altres projectes estratègics de coneixement, innovació i tecnologia.

La previsió de despeses del Barça per a la temporada 2016/2017
stats