BARÇA
Esports Barça 14/04/2013

El Barça goleja amb facilitat el Saragossa gràcies a l'atreviment de Thiago i Tello (0-3)

Tito Vilanova ha fet moltes rotacions a l'onze el dia en què Valdés ha pogut tornar a jugar després de la sanció. Thiago i Tello han estat els golejadors a La Romareda

Nuria García
Els jugadors del Barça celebren el gol de Thiago a La Romareda

BarcelonaEl Barça, ple de suplents, ha golejat amb facilitat el Saragossa a La Romareda. Els de Tito Vilanova s'han refet d'un fluix inici per acabar superat el conjunt aragonès, que no ha tingut massa oportunitats. Primer Thiago i més tard Tello, amb un doblet, han estat els golejadors de la tarda.

El domini durant els primers compassos del partit ha estat per al Barça, si bé els blaugranes han començat adormits i han tingut problemes per crear ocasions. El Saragossa, ben situat, ha impedit que el Barça tingués profunditat i ha generat perill sortint amb contracops ràpids quan recuperava la pilota.

Tello, que aquest diumenge ha estat titular, ha estat un dels homes més actius a la davantera blaugrana. Al minut 12, Tello ha arribat a la línia de fons i ha cedit per l'arribada de Xavi, si bé el de Terrassa no ha pogut rematar bé. De nou, el de Sabadell ha provat sort amb un xut des de la frontal que ha marxat massa alt.

Els blaugranes han seguit pressionant i controlant la pilota. I així, Thiago ha obert el marcador (min 19). Alexis ha assistit Thiago, que ha fet el primer gol en el primer xut entre els tres pals del Barça. Quan s'havia superat la mitja hora, el Saragossa ha reclamat penal de Song sobre Víctor. Però abans del descans, Tello ha fet el segon del Barça. Thiago ha fet una paret amb Tello, que ha rebut i ha xutat al primer pal per superar Roberto (min 38).

Tello ha estat el protagonista del tercer gol del Barça, que ha arribat després del pas pels vestidors. Thiago ha fet una passada llarga i precisa cap a Tello i el de Sabadell ha driblat un defensa per fer el tercer del Barça, el segon del seu compte particular. Tello, a més, amb aquest gol, ha aconseguit el seu vuitè gol de la temporada (7 a la Lliga), superant els que va marcar l'any passat.

A les acaballes, Alexis podria haver fet el quart. Primer Roberto, el porter local, ha evitat el gol amb la punta dels dits i més tard, el xilè no ha pogut aprofitar una passada llarga. Villa, que ha entrat al terreny de joc substituint Tello, també ha tingut la seva oportunitat després de recollir una passada interior. L'asturià però, ha rematat massa forçat i la pilota ha anat fora.

SARAGOSSA 0

BARÇA 3

Saragossa: Roberto; Sapunaru, Llovens, Álvaro Paredes; Jose Mari (Apoño 46'), Movilla; Víctor Rodríguez (Ortí 46'), Rodri, Paco Montañés, i H. Postiga (Rochina 68').

Barça: Víctor Valdés; Alves, Bartra, Adriano (Abidal 77'), Montoya; Xavi (Sergi Roberto 80'), Song, Thiago; Alexis, Cesc i Tello (Villa 83').

Gols: 0-1 (19') Thiago. 0-2 (38') Tello. 0-3 (52') Tello.

Àrbitre: Fernández Borbalán (andalús). Targetes grogues: a Movilla, Apoño, Alexis, Álvaro.