BARÇA
Esports  /  Barça 16/02/2015

El Barça justifica que l'acord amb Telefónica és "estratègic"

El club ha confirmat, a través d'un comunicat, que renuncia a prorrogar l'acord amb Mediapro i ven els drets televisius a Telefónica

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça justifica l'acord amb Telefónica com un tema "estratègic" amb una "companyia líder del sector a nivell global i amb una clara orientació a la innovació". El club, a través d'un comunicat, ha argumentat la decisió de la junta directiva de no prorrogar l'acord amb Mediapro i signar amb la companyia de telefonia.

Aquest és el text del comunicat:

"La junta directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquesta tarda a les oficines del Club, ha acordat la cessió a Telefónica de Contenidos S. A. dels seus drets audiovisuals per a la temporada 2015/16.

El FC Barcelona amb aquest acord aposta per una companyia líder del sector a nivell global i amb una clara orientació a la innovació. Telefónica, per la seva part, inclou aquest acord en el marc de la seva estratègia global en televisió i continguts.

Aquest acord, que és estratègic per a la nostra Entitat, és fruit d’un llarg període de contactes i negociacions amb operadors de tot el món.

El FC Barcelona vol agrair a la companyia Mediapro el seu suport i la seva col·laboració al llarg dels anys que ha estat lligada a la nostra Entitat en l’àmbit dels drets televisius.

Així mateix, en la reunió d’avui s’ha acordat la cessió a Telefónica de Contenidos S. A. de l’explotació del canal de televisió del Club, Barça TV, amb un ferm compromís per mantenir l’actual format del canal i per potenciar aquells continguts que incrementen el seu factor diferencial".

stats