Barça
Esports Barça 23/11/2013

El Barça recorda Miquel Martí i Pol deu anys després de la seva mort

El club ha convidat a la Llotja del Camp Nou la vídua de l'escriptor, Montserrat Sans, i el president de l'Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol, Ramon Besora

Ara
1 min
Sandro Rosell amb Montserrat Sans i Ramon Besora

BarcelonaEl Barça ha volgut recordar la figura del poeta i escriptor català Miquel Martí i Pol, ara que es compleixen deu anys de la seva mort. El club ha convidat a la Llotja del Camp Nou la vídua de l'escriptor, Montserrat Sans, i el president de l'Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol, Ramon Besora.

En els prolegòmens del partit contra el Granada, el president Sandro Rosell, acompanyat de membres de la junta directiva, ha rebut els familiars de Martí i Pol i els ha lliurat una litografia sobre el Barça i la ciutat de Barcelona.

Segons recull el web del Barça, Montserrat Sans s'ha mostrat molt agraïda pel record del Club: "En Miquel era un gran aficionat del Barça. Havia format part del patronat de la Fundació. Sempre seguia i mirava el Barça. Li encantava". I ha afegit: "Amb aquests jugadors segur que també estaria enamorat d'aquest equip d'ara".

stats