Barça
Esports Barça 15/01/2011

El Barça torna a la feina pensant amb el Màlaga

Després d'un dia de festa, la primera plantilla ha tornat als entrenaments amb els 20 jugadors del primer equip més el jugador del filial Thiago

Redacció
1 min
Víctor Valdés.

BarcelonaDesprés que el Barça gaudís d'un dia de festa -divendres-, l'equip que entrena Pep Guardiola ha tornat a la feina per preparar el partit contra el Màlaga, en una sessió on hi han participat els 20 jugadors del primer equip, a més del jove del filial Thiago; i s'ha fet a porta tancada, tal i com és habitual en els entrenaments dels blaugrana.

El partit d'aquest diumenge és l'últim de la primera volta, i els blaugrana l'afronten amb l'objectiu d'acabar aquesta primera part de la temporada com a campions d'hivern. A més, a l'equip li espera un calendari ple de compromisos -sense anar més lluny, 3 partits en 6 dies- ja que a més de l'enfrontament contra el Màlaga, el dimecres es disputarà la tornada de copa contra el Betis i el dissabte un nou partit de Lliga contra el Racing.

Abans de començar l'entrenament, l'equip ha fet una rotllana al voltant de Víctor Valdés, qui aquest divendres -el dia de descans- va complir 29 anys.

stats