BARÇA
Esports  /  Barça 23/01/2014

Josep Maria Bartomeu, nou president del FC Barcelona fins al 2016

El vicepresident primer ocuparà el màxim càrrec de l'entitat blaugrana després de la dimissió de Sandro Rosell

Ara
1 min
Josep Maria Bartomeu

BarcelonaJosep Maria Bartomeu és el successor de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona. Així ho ha decidit la junta directiva aquest dijous, després que Rosell presentés la seva renúncia. Bartomeu serà president del Barça fins a final de mandat, el 2016.

Bartomeu ha ocupat el càrrec de vicepresident primer i vicepresident de l'àrea esportiva del club blaugrana, des de l'elecció de Sandro Rosell com a president el juliol del 2010. També va formar part de la directiva de l'ex president Joan Laporta, del 2003 al 2005, com a responsable de la secció de bàsquet. Al juny del 2005, va dimitir juntament amb Sandro Rosell i Jordi Moix per discrepàncies amb Laporta.

El nou president del Barça té 50 anys, està casat i és pare de dos fills. Nascut el 6 de febrer de 1963 a Barcelona, Josep Maria Bartomeu és soci i conseller delegat de les empreses ADELTE Group, enginyeria per a ports i aeroports, líder mundial en solucions d'embarcament i en el disseny de vehicles de transport per a grans càrregues; i EFS (Equipo Facility Services), grup d'empreses de serveis dedicades al manteniment integral de terminals i equips electromecànics.

stats