FUTBOL
Esports Barça 11/04/2013

Beckham: "Messi és el millor i Cristiano no està a la seva altura"

El jugador anglès diu en una entrevista a l'agència argentina de premsa Télam que ara que té 37 anys llegeix els partits "d'una altra manera"

Efe
1 min
David Beckham, amb Leo Messi, al Camp Nou / JOSÉ JORDAN / AFP

Buenos AiresL'anglès David Beckham ha dit aquest dijous que Leo Messi és "un jugador únic", que es tracta "simplement del millor futbolista del món" i que el portuguès Cristiano Ronaldo "no arriba a l'altura "de l'argentí.

"És un jugador únic, és impossible que hi hagi un altre que se li assembli. Tant ell com Cristiano Ronaldo, que igualment no arriba a la seva alçada, estan per sobre de la resta", ha dit el futbolista del Paris Saint Germain en una entrevista concedida a Barcelona a l'agència argentina de premsa Télam.

"Poden tenir similituds de tècnica i talent, és al·lucinant per al futbol tenir-los als dos, però Messi és el millor jugador del món, simplement", ha insistit. Segons Beckham, tot i l'eliminació de l'equip francès a la Champions contra el Barça, amb dos empats en els quarts de final, ell va passar un bon moment al Camp Nou.

"Gaudeixo molt quan jugo aquest tipus de partits. És una experiència espectacular, tot i que tampoc m'agrada perdre", ha aclarit. "El París Saint Germain va jugar molt bé, en els dos partits vam fer alguna cosa del que podem estar orgullosos, no vam perdre contra el Barça, i això és una cosa que pot estimular-nos de cara a la temporada que ve", ha valorat.

Respecte a l'exigència que suposa continuar jugant al més alt nivell als 37 anys, Beckham ha assenyalat: "Ara és més dur que quan tenia 21 anys, però gaudeixo de la mateixa manera". "Quan tens la meva edat ets més conscient d'altres coses quan jugues, aprens a llegir el joc d'una altra manera, és més senzill en aquest aspecte, però físicament segur que és més difícil", ha afegit.

stats