RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 15/04/2015

"El pecat de Cantona ha estat repetir que Catalunya va guanyar el Mundial del 2010": el recull d'opinions

Les paraules de l'exjugador francès i el partit del Barça contra el PSG centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimecres

Ara
3 min
Eric Cantona / JAMIE MCDONALD / GETTY IMAGES

BarcelonaAquest dimecres els articles d'opinió de la premsa esportiva analitzen les paraules d'Eric Cantona, en què assegurava que el Mundial del 2010 el va guanyar Catalunya i no Espanya. A més, també parlen sobre el PSG-Barça d'aquest vespre, sobre el futur de Pedro i sobre el final de temporada i el que li espera al Barça.

Santi Nolla, al 'Mundo Deportivo'

"Al davant no hi ha color. Els tres cracs han de jugar i ser decisius en un partit que té tornada, però en el qual el Barça ha de mirar de no deixar res obert. El rival és molt bo i juga a casa ben acompanyat. El Barça ha de ser excel·lent".

Francesc Aguilar, al 'Mundo Deportivo'

"Quin enrenou han creat les paraules d'Eric Cantona, que ha dit que el Mundial de Sud-Àfrica no el va guanyar Espanya, sinó Catalunya pel gran nombre de jugadors del Barça que va alinear Del Bosque. No li falta raó al peculiar exjugador francès, que va canviar l'esperit de la Premier des que va fitxar pel Manchester United".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'

"Si Pedro vol, si accepta ser l'opció B en atac, el Barça li signarà una bona renovació. Tot el que pugui donar-li menys garantir-li la titularitat. Si Pedro prefereix un paper preponderant, marxarà al juny i deixarà un bon ingrés, i fins i tot podria comprometre's gratis l'1 de gener del 2016, quan el Barça podria signar un substitut".

Enric Matarrodona, a 'L'Esportiu'

"S'ha d'assumir que perdre la semifinal de la Copa davant de quaranta mil espectadors per culpa d'un mal plantejament del partit ha estat el pitjor que li ha passat a l'Espanyol aquesta temporada. I dic el pitjor perquè només veient quins equips hi ha a la part de baix el descens era gairebé impossible".

Santiago Salvat, a 'L'Esportiu'

"Per motius personals i laborals no lideraré una precandidatura aquesta vegada. Agreixo molt les mostres d'afecte i comentaris rebuts en els últims temps animant-me a presentar un projecte. Tal com he comentat, el meu compromís amb el Barça i el barcelonisme està vigent i defensaré els interessos del Barça en qualsevol situació, circumstància o canal".

Jordi Grau, a 'L'Esportiu'

"Amb Messi, Luis Enrique no va tenir mà esquerra, i d'allà van venir uns problemes tancats per la fam del jugador de guanyar-ho tot i que ja veurem com s'ha pres l'entrenador a final de temporada. I els gestos de Neymar quan va ser canviat indiquen alguna cosa. Això també és futbol".

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"Jugar la Champions és un plaer, un amor platònic, una competició de caviar i xampany. I el Barça no ho fa de qualsevol manera, sinó amb el millor atac del món, un autèntic regal per als aficionats al futbol. Ajuntar Messi, Neymar i Suárez en un mateix trident és l'enveja dels nostres rivals i un factor diferencial del qual ens sentim orgullosos i del qual podem presumir".

Joan Vehils, a l''Sport'

"Cal aparcar qualsevol polèmica fins que acabi la temporada i pensar únicament a competir. El Barça juga un partit que pot resultar decisiu i ha d'aprofitar les sancions i lesions que pateix l'equip francès. Avui, els de Luis Enrique haurien de sentenciar l'eliminatòria. A la Champions s'ha d'aprofitar qualsevol debilitat del rival i mai s'ha de perdonar".

Carme Barceló, a l''Sport'

"El pecat de Cantona va ser el de repetir, un cop més, que Catalunya va guanyar el Mundial del 2010 perquè hi havia 10 jugadors del Barça. Ni és la primera vegada ni serà l'última que ho diu perquè ho creu ferventment de la mateixa manera que aplaudeix la política de planter del club i recorda amb afecte que és nét d'un català republicà".

Albert Gimeno, a 'La Vanguardia'

"És el moment de tenir el cap fred i una gran dosi de mà esquerra. Es tracta que tant els aspectes tècnics com la fam del triomf no es vegin entelats per una gestió mediocre dels recursos humans. I sisplau: per damunt de tot, primer guanyem i després ja arreglarem tot el que no funciona".

stats