Barça
Esports Barça 17/12/2012

Puyol: "Vull seguir jugant fins als 40 anys, però si deixo de gaudir em retiraré abans"

El capità del Barça assegura que les negociacions sobre la seva renovació estan "molt avançades" i reconeix que es troba molt bé físicament després de superar una "lesió molt dura" al colze

N. Arroyo
1 min
Carles Puyol en roda de premsa

BarcelonaCarles Puyol afirma que no tindrà "cap problema a renovar", que vol "seguir jugant fins als 40", però sense arrossegar-se. "Si deixo de gaudir del futbol, em retiraré abans", ha afegit. El capità del Barça, que té ara 34 anys, assegura que les negociacions amb el club "estan molt avançades" i ha matisat que la durada del contracte "no és cap punt de conflicte".

Sobre la distància de punts que té el Barça respecte a l'Atlètic de Madrid (9) i el Reial Madrid (13), ha comentat que no s'ho hauria cregut si l'hi diuen al principi de temporada. "Els nostres números són molt bons. Hem de seguir així i, si podem, intentar ampliar l'avantatge".

Preguntat pel rendiment de Song, Puyol ha assegurat que "és un jugador molt bo" que ajudarà moltíssim l'equip, però té l'inconvenient de "tenir al davant el millor migcentre del món". El defensa, però, no té cap dubte que el camerunès ajudarà l'equip "sempre que se'l necessiti".

"Com es troba físicament? Va patir per la seva carrera després de la luxació al colze?", li han preguntat. Puyol ha afirmat que "la lesió ja ha passat, però ha sigut molt dura. N'havia tingut quatre als genolls, però aquesta del braç ha sigut especialment difícil. Per sort, ara ja estic bé".

stats