Barça
Esports Barça 10/09/2011

Carles Puyol torna a l'equip per jugar al camp de l'última derrota del Barça: Anoeta

El dubte és si el capità serà titular o bé Guardiola li anirà donant minuts a poc a poc. Amb el Milan a l'horitzó (dimarts), l'alineació a Sant Sebastià (18 h) és una incògnita

Albert Solé
2 min
Puyol i Higuaín.

BarcelonaL’expedició del Barça va sortir ahir cap a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat (18 h, C+) amb 20 jugadors, entre els quals destacava el capità Carles Puyol. De fet, han tornat tots els lesionats menys Piqué, que en té per una setmana més. L’últim partit de Puyol va ser la final de la Champions del 28 de maig, en què va jugar 3 minuts testimonials, i abans havia jugat tres dels quatre clàssics seguits contra el Madrid. Això no vol dir que el capità estigués bé llavors, sinó que l’equip el necessitava per les baixes, i ell va forçar quan encara no estava al 100%. Puyol es va lesionar el 18 de gener al genoll, ha tingut diferents recaigudes, i just després de la final de Wembley va decidir operar-se per fer net completament.

El retorn de Puyol a una convocatòria no significa que hagi de ser titular. És possible que després de patir tant durant 8 mesos, Pep Guardiola li doni entrada a l'equip lentament, per tant, podria ser que avui sí que fos el dia de l'estrena de Fontàs en la titularitat en un partit oficial des que ja és jugador del primer equip. Malgrat aquesta elucubració, l'alineació que posarà avui Guardiola sobre la gespa d'Anoeta és una gran incògnita. La jornada de seleccions de dimarts, amb viatges llargs com els dels argentins a la Índia i Bangladesh, i el partit del Milan de dimarts a l'horitzó (l'estrena a la Champions), fan que qualsevol equip sigui possible.

Onzes possibles:

Real Societat: Bravo; Estrada, Demidov, Iñigo Martínez, De la Bella; Illarramendi, Aramburu, Mariga; Xabi Prieto, Agirretxe i Vela. Baixes: Carlos Martínez (sancionat) i Markel i Elustondo (lesionats).

FC Barcelona: Valdés; Dani Alves, Mascherano, Fontàs, Abidal; Keita, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi i Villa. Baixes: Piqué (lesionat).

Àrbitre: Mateu Lahoz (comitè valencià).

Hora: 18 h, Canal +

Estadi: Anoeta.

stats