BARÇA

Una clàusula permet a Messi marxar del Barça al final de cada temporada

Segons ha avançat 'El País', l'argentí decidirà el seu futur en funció de les seves sensacions

Segons ha informat aquest dijous el diari 'El País', el contracte de Messi no s'ha d'acabar estrictament el 2021, sinó que l'argentí es va reservar la possibilitat de rescindir cada 30 de juny l'acord de renovació que va firmar el novembre del 2017. La voluntat de Messi és que, ja amb 32 anys, pugui abandonar el club abans si així ho desitja.

La Cadena SER ha informat que la clàusula que Messi va firmar quan va renovar, corresponent a 700 milions, només era vàlida per a les dues primeres temporades després d'ampliar el seu vincle com a blaugrana –per tant, s'acabaria al final d'aquest curs– i el capità blaugrana podria marxar gratis a qualsevol altre equip del món al final de cada temporada amb la condició d'avisar el Barça abans del final del mes de maig. 

Això ajudaria a entendre que Messi no hagi accedit a renovar el seu vincle amb el Barça. Des del club blaugrana argumenten que és una fórmula similar a les que es van dur a terme amb les últimes renovacions de Xavi, Iniesta o Puyol. 

Posteriorment, en declaracions a 'El Larguero' de la Cadena SER, Gerard Piqué ha explicat que ja sabia que Messi havia pactat aquestes condicions.  "No estic gens preocupat, tinc clar el seu compromís amb el club. S'ha guanyat poder decidir el seu futur", ha valorat Piqué.