Copa del Rei
Esports Barça 24/01/2013

El Barça guanya a Màlaga (2-4) i jugarà les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid

L'equip blaugrana utilitza els gols de Pedro, Piqué, Iniesta i Messi per imposar-se a La Rosaleda

El Barça, després de marcar Pedro

MàlagaEl Barça ha superat el Màlaga (2-4) i s'ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, que dimecres es va eliminar el València. L'equip blaugrana ha utilitzat els gols de Pedro, Piqué, Iniesta i Messi per imposar-se a La Rosaleda en un partit apassionant protagonitzat per dos equips d'un gust exquisit.

Pedro ha avançat el Barça al minut 8, però Joaquín ha aconseguit l'empat per al Màlaga tres minuts més tard sobre un terreny de joc molt relliscós. Els jugadors de tots dos equips han patinat força sovint.

El Barça i el Màlaga han ofert una primera part elèctrica, amb molta mobilitat, ocasions i velocitat. El Barça amb més possessió, però els andalusos esperant bé al darrera i sortint al contraatac amb molta rapidesa. Els blaugranes han tingut més i millors ocasions, però Kameni ha estat impecable sota els pals. N'ha aturat tres de clares, i a banda Iniesta ha picat una pilota al pal. A la porteria de Pinto, el porter també ha estat encertat en una rematada molt perillosa des de la frontal.

L'equip blaugrana s'ha tornat a avançar gràcies a un gol de Gerard Piqué (minut 48), que ha sabut controlar amb la tranquil·litat d'un davanter una passada d'Andrés Iniesta a dins de l'àrea rival i ha enviat la pilota a la xarxa. El Barça ha malbaratat dues o tres bones oportunitats per sentenciar i el Màlaga ho ha utilitzat per empatar el partit amb un gol de Roque Santa Cruz (minut 68) al contraatac. Els jugadors de l'equip blaugrana s'han queixat perquè amb Cesc al terra, el rival no ha aturat el joc.

A un quart d'hora del final Andrés Iniesta (minut 75) ha aconseguit el tercer gol del Barça. Per si quedava algun dubte, Leo Messi ha anotat el quart gol visitant (minut 80) i ha certificat la victòria. El davanter argentí ha demanat el canvi i ha sigut substituït per Thiago Alcántara.