Barça
Esports Barça 24/07/2012

Alves i Deulofeu donen el primer triomf de la pretemporada al Barça de Tito Vilanova (1-2)

El lateral brasiler, en una passada d'Alexis Sánchez, ha fet el primer gol, i Deulofeu, aprofitant un refús, ha fet el segon i definitiu gol dels blaugranes

Alves, Dos Santos i Adriano celebren el primer gol

BarcelonaEl nou Barça de Tito Vilanova ha sumat aquest dimarts contra l'Hamburg el primer triomf de la pretemporada. El triomf per 1-2 a l'Imtech Arena ha estat possible gràcies als gols de Dani Alves i Gerard Deulofeu en el primer temps.

Una de les notícies negatives del partit ha estat la lesió de Marc Muniesa. El jove defensa blaugrana s'ha fet mal al genoll i ha hagut de ser substituït. Encara no se sap l'abast de la lesió, però tot fa pensar que podria ser de llarga durada.

El primer gol del Barça de l'era Tito Vilanova ha estat molt matiner, al minut 5 de partit. Dani Alves ha rebut una assistència d'Alexis Sánchez dins de l'àrea i el brasiler ha afusellat la porteria de l'alemany René Adler, que no ha pogut evitar el 0-1 a favor dels catalans.

Al minut 20, però, Tolgay Arslan ha aprofitat una badada defensiva del Barça i ha empatat el partit a 1. El primer xut de l'Hamburg ha anat al travesser, però Pinto no ha pogut aturar el refús d'Arslan, que ha situat l'empat al marcador.

Ja a les acaballes del primer temps, al minut 37, Gerard Deulofeu ha fet el segon gol del Barça. L'1-2 ha arribat gràcies a una gran recuperació d'Alves, que ha servit la pilota a Afellay. L'holandès ha provat el xut i Deulofeu ha aprofitat el refús d'Adler per fer el segon gol dels blaugranes.

En el segon temps ha arribat la mala notícia. Marc Muniesa, en una acció en què lluitava per refusar una pilota, s'ha fet mal al genoll dret i ha hagut de ser substituït. El seu lloc l'ha ocupat Marc Bartra, que ja havia jugat en el primer temps.

A banda de la lesió, en el segon temps el partit s'ha enfosquit i no ha estat tan actiu com en el primer temps. Tito Vilanova ha donat entrada a tots els jugadors del Barça B que s'havia endut a Hamburg i el partit no ha tingut la mateixa intensitat que a la primera meitat.