OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports Barça 11/02/2015

"Darrere dels fils de la Fiscalia hi ha una voluntat de perjudicar el club. Ho porten a l'ADN": el recull d'opinions

Els articulistes de la premsa esportiva parlen de la situació institucional del Barça i, a nivell esportiu, de la situació del Barça i del Madrid

Ara
3 min
Josep Maria Bartomeu,  el primer president del Barça imputat, defensa la innocència  del club a l’hora de fitxar el brasiler Neymar.

BarcelonaEls opinadors de la premsa esportiva d'aquest dimecres parlen sobre el joc del Barça, la situació judicial del club blaugrana i la comparació entre el Barça i el Madrid.

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"El soci del Barça s'ha tornat panxacontenta. La tele és una excusa per veure el partit a casa. L'oferta del seient lliure va en augment. L'afluència d'espectadors en la Lliga aquesta temporada va a la baixa, 74%. El Barça té 155.000 socis dels que 90.000 tenen abonament a l'estadi. I tot i això, contra l'Atlètic, només n'hi havia 62.000".

Joan M. Batlle, a 'Sport'

"Luis Enrique lluita contra Luis Enrique, viu una espècie de conflicte intern entre la seva idea del futbol i la forma d'aplicar-la al Barça. [...] La contradicció entre el Luis Enrique natural i l'adaptat sempre apareixerà. D'aquí que li sigui difícil reconèixer públicament el seu canvi, tot i que sigui positiu, com és el cas. Però no importa, el més important és el canvi".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"Des que Cristiano va guanyar la Pilota d'Or i va desafiar Messi, l'equip blaugrana no ha parat de guanyar i el Madrid, ha anat d'enrenou en enrenou jugant a la baixa".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Ahir, avui... dimarts o dimecres semblaven millor data per anunciar el cessament d'Eusebio i, a més, ell tenia temps de meditar la seva dimissió suggerida en comptes de fer-lo fora i convertir-lo en el primer tècnic del filial acomiadat. Tot i això, aquest club és així. Quan el dia no porta una mala notícia, aquesta es provoca i clar, s'aconsegueix".

Joan Bertran, a l'Esportiu

"Com a soci del Barça, ni m'agrada parlar de teories de la conspiració, ni m'agrada tenir un president o un candidat a president imputat, però encara m'agrada menys tenir un president mentider. Mentrestant, l'equip ens farà gaudir aliè a tot l'enrenou. Força Barça!".

Jordi Grau, a 'L'Esportiu'

"Sí, crec que el Barça està perseguit. I que potser una vegada fet s'han adonat que se'ls n'ha anat la mà [...]. Estic convençut que el Barça ho ha fet malament amb el fitxatge del brasiler, però que al darrere de tots els fils de la Fiscalia hi ha una voluntat de perjudicar el club. Ho porten a l'ADN".

Manolo Sanchís, a 'Marca'

"El problema és que la decepció d'avui ens pot fer oblidar el que vam fer bé ahir i, el que és pitjor, emmascarar les esperances de demà. No fa molt, el Barça vivia també temps difícils, gairebé desnonat a la Lliga i en ple conflicte de relacions. Avui tot els hi pinta molt millor".

Alfredo Relaño, a 'As'

[Sobre la situació del Madrid] "També hi ha fatiga, clar, per un abús dels titulars que ja es venia observant i que s'ha traduït en algunes lesions. Però el cansament es supera amb motivació, s'accentua quan s'esgrimeix com a argument i excusa".

José Maria Brunet, a 'La Vanguardia'

"El Barça afronta sobre la gespa judicial, per tant, un partit complicat. Ha d'encarar-lo seguint les regles del joc. Si amb el fitxatge de Neymar va poder ficar-se un autogol, es tracta de remuntar. Per això, disposa de bons assessoraments jurídics. Si altres practiquen joc brut, caldrà denunciar-ho amb proves".

Gerard Esteva, a 'El Periódico de Catalunya'

[Sobre la polèmica fiscalització de l'esport] "La solució a aquesta situació passa per introduir el concepte de 'diners de butxaca' en la normativa aplicable, adaptant la figura del voluntariat al marc europeu actual. Per aquests motius demanem al govern central que treballi per modificar la legislació vigent per tal d'adoptar aquestes propostes i donar una solució definitiva"

stats