Barça
Esports Barça 31/01/2012

Pep Guardiola: "Segueixo pensant que el Barça no es queixa dels àrbitres"

L'entrenador del Barça qualifica de modèlic el comportament del club i recorda que, contra els altaveus mediàtics, "sempre perdrem"

Ara
1 min
Josep Guardiola, just abans de començar la roda de premsa a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha parlat aquest dimarts en roda de premsa. "Segueixo pensant, i a molts lloc de l'Estat no hi estaran d'acord, que en aquests últims quatre anys no hem parlat del tema arbitral. Segueixo pensant que el Barça no es queixa dels àrbitres. En aquest aspecte el president ha tingut un comportament modèlic", ha assegurat el tècnic abans de l'enfrontament de Copa del Rei contra el València.

"Si el Madrid ha de guanyar la Lliga, que la guanyi, però el tema dels àrbitres m'incomoda. Tot és sospita. Això és futbol i ja està", ha dit l'entrenador del Barça. "Si ens queixem, no guanyaríem res. No em represento a mi, represento un club. Potser pensen que sóc un impostor, però ho sento així. Contra els altaveus, no hi ha res a fer: perdrem sempre. Hi ha cinc milions d'aturats, com per queixar-me de l'àrbitre", ha opinat Pep Guardiola.

El tècnic del Barça ha rebut moltes preguntes sobre el tema dels àrbitres: "Mireu-me a la cara, 'Punto Pelota': el Madrid guanya perquè és molt bo".

stats