Barça
Esports Barça 30/10/2014

Un grup de socis demana a la junta del Barça que presenti recurs a la sentència de Laporta

L'Associació per a la Defensa dels Drets del Soci del Barça ha sol·licitat a la junta directiva de l'entitat blaugrana que esgoti totes les vies possibles

Efe
2 min
Robert Blanch i Vicenç Pla, al centre / RUTH MARIGOT

BarcelonaL'Associació per a la Defensa dels Drets del Soci del Barça ha sol·licitat a la junta directiva de l'entitat blaugrana que esgoti totes les vies possibles i l'insta a presentar un recurs davant la decisió de la sentència contra Joan Laporta i els seus exdirectius, contrari a els interessos del club. Es refereix a l'acció de responsabilitat social contra l'expresident Joan Laporta i altres setze directius per la qual se'ls reclamaven 47.600.000 d'euros i que ha estat desestimada.

Mitjançant un burofax signat per Robert Blanch, en representació de l'esmentada associació, i remès a l'equip directiu del Barça, recorda que l'exercici de l'acció de responsabilitat "emana d'un acord pres per l'òrgan sobirà del club, l'Assemblea de Socis Compromissaris".

"La junta directiva, com a representant executiu del soci, ha de vetllar pels interessos del club", per la qual cosa des de l'esmentada associació es considera que "mentre hi hagi una via oberta per a poder-se rescabalar de les pèrdues que van deixar els anteriors gestors , el club ha de esgotar ".

Creu que una renúncia a l'apel·lació a instàncies superiors "tindria com a conseqüència un perjudici molt important per als interessos del nostre club i els seus socis".

Aquesta associació considera que el club disposa "d'uns arguments sòlids per continuar defensant la seva posició inicial" i que, malgrat "la pressió mediàtica existent", insta a la directiva que "no deixin de seguir el camí recte que sempre, des que van prendre possessió, els ha caracteritzat que no és altra que, per sobre de tot, el bé del Club ".

"Prenent les paraules del president Sandro Rosell -'no us fallaré'-, esperem que adoptin la decisió adequada per als nostres interessos com a socis, pels quals, com vostès saben, la nostra associació no ha deixat mai de lluitar", assegura.

stats