ELECCIONS BARÇA 2015
Esports Barça 09/07/2015

Diari de campanya electoral: Dia 1

Repassa les curiositats del que ha passat en la lluita per a la presidència del Barça

Ara
2 min

BarcelonaLa frase

“Sóc independentista des que tinc ús de raó, però no intento presidir el Parlament de Catalunya ni la Generalitat, intento presidir el Barça. Vull representar la pluralitat del club”

Agustí Benedito, candidat a la presidència

La imatge

Sor Lucía Caram i Maria Teixidor / A.L.

Sor Lucía Caram dóna suport a Bartomeu. Amb el candidat ocupat, protocol va caçar in extremis Maria Teixidor, fitxatge de Bartomeu, per rebre la monja, que ja entrava a la seu. Cara de sorpresa primer i, al cap de dos segons, somriure per saludar Caram.

La proposta

Freixa dividirà en dues parcel·les la responsabilitat esportiva: separarà la figura del director de futbol -prolongació de la directiva- de la del secretari tècnic -pròxim a l’entrenador-. A més, existirà un responsable del filial i de l’àrea de scouting.

L'agenda

Bartomeu explicarà al migdia el nou model de gestió que té previst per al club, i a la tarda a les 19.30 farà un acte a Andorra.

Laporta inicia el dia a Madrid, participant en un esmorzar amb Europa Press, i acabarà a les 20.30 a Arenys de Munt.

Benedito té previst exposar les seves 10 idees de l’àrea econòmica a la seva seu electoral.

Freixa parlarà de la seva proposta en l’àrea social, relativa a “animació i desplaçaments”.

L'anècdota

Ahir a primera hora del matí el compte de Twitter de Bartomeu va publicar un tuit sobre Arda Turan: “Que bé que et queda aquesta samarreta!”, deia. Al cap d’una estona el missatge va desaparèixer. Les xarxes socials les porta una empresa subcontractada, però ningú va voler explicar qui havia decidit esborrar el tuit ni per què.

stats