SUPERCOPA
Esports Barça 23/08/2011

Dimecres es decidiran les sancions pels incidents de la tornada de la Supercopa

Özil, Villa i Marcelo seran sancionats, i el dubte és si el jutge únic, Alfredo Flórez, decideix castigar José Mourinho per haver ficat el dit a l'ull a Tito Vilanova

Redacció
1 min
Sempre desafiant A José Mourinho, l'entrenador del Madrid, li encanta jugar  en els estadis en els quals genera poca simpatia.

BarcelonaAquest dimecres se sabran quines són les sancions que el Barça i el Reial Madrid han de complir després dels incidents del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya. En principi, el jutge únic de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Alfredo Flórez, sancionarà Özil, Marcelo i Villa, ja que l'àrbitre del partit, Fernández Borbalán, va recollir en l'acta del partit les picabaralles que hi va haver entre els jugadors.

El dubte és si el jutge únic actuarà d'ofici per sancionar l'agressió de Mourinho a Tito Vilanova. L'àrbitre no va veure res i, per tant, no ho va recollir a l'acta, així que tot quedarà en mans d'Alfredo Flórez. Tot i això, durant els seus vuit anys com a jutge únic, Flórez mai ha actuat d'ofici.

En tot cas, les sancions que se'ls imposin s'hauran de complir en la pròxima Supercopa d'Espanya. Abans es complien en el partit següent, però arran del canvi de normativa de la RFEF, el càstig es complirà en el partit següent de la mateixa competitició, d'aquí un any.

stats