FUTBOL
Esports Barça 14/07/2013

El director esportiu del Bayern nega que Thiago Alcántara ja hagi signat pel club alemany

Matthias Sammer assegura al dominical 'Bild am Sonntag' que des del Bayern no comenten les operacions de traspàs que estan en marxa

Efe
1 min

BerlínEl director esportiu del Bayern Munic, Matthias Sammer, ha negat aquest diumenge que el migcampista del Barça Thiago Alcántara hagi signat ja pel club bavarès.

"Per què no ho hauríem de dir ara mateix si ja hi hagués alguna cosa signada? Naturalment, aquest no és el cas", ha respost Sammer al dominical 'Bild am Sonntag' quan li han preguntat si Thiago ja havia signat el contracte amb el Bayern. El director esportiu de Bayern ha assegurat que no comenten les operacions de traspàs que estan en marxa i, per tant, que no té sentit insistir en la recerca d'una resposta.

Sammer ha respost així als insistents rumors sobre un imminent fitxatge de Thiago, sobretot després que el tècnic Pep Guardiola digués que vol tenir el migcampista al Bayern, ja que l'entrenador considera que Thiago s'ajusta perfectament al seu esquema de joc. El dominical alemany recull també declaracions de Thiago en què assegura que vol anar al Bayern.

stats