Barça

L'empresa MCM demanda el Barça per incompliment del contracte publicitari de La Masia

Ha tramitat la demanda per via telemàtica al Registre Civil i sol·licita una indemnització de 100 milions d'euros

L'empresa MCM ha presentat una demanda civil contra el Barça per incompliment de contracte, en la qual sol·licita una indemnització de cent milions d'euros, segons una font de l'esmentada firma consultada per Efe.

A causa de la vaga als jutjats de Barcelona, MCM ha hagut de tramitar la demanda per via telemàtica al registre del jutjat civil.

Una font de MCM ha afegit també a Efe que aquesta empresa acaba de remetre un burofax al Barça per informar-lo del procés civil que s'inicia amb la demanda.

L'empresa MCM posseeix la patent per a la construcció de dobles pells amb leds en edificis (murs davant de les façanes), i fa uns anys va signar amb el Barça un contracte per a l'explotació comercial de les façanes de la nova Masia que preveia la repartició a mitges dels beneficis.

El contracte el va subscriure la junta que llavors presidia Joan Laporta. Amb l'entrada dels nous gestors, sota la presidència de Sandro Rosell, el contracte es va anul·lar i se'n va redactar un de nou.

Malgrat això, i després de dos anys de vigència del contracte, MCM considera que el Barça l'ha incomplert reiteradament.

La quantitat que MCM exigeix com a compensació per incompliment de contracte és de més de 100 milions d'euros, d'acord amb un peritatge judicial realitzat per un censor jurat de comptes, auditor i professor d'economia de Barcelona.

Més continguts de