Barça
Esports Barça 05/03/2014

L'empresa MCM es nega a pagar al Barça una factura d'un tercer

L'explotació publicitària de La Masia enfronta les dues parts

Efe
2 min
La façana de l'edifici de la Masia

BarcelonaL'empresa MCM, que fa uns dies va presentar una demanda contra el Barça per impagament de la quantitat retinguda per la construcció de La Masia, s'ha negat a satisfer una factura que el club català insisteix a cobrar-li, però que ha emès un tercer, la companyia PB2.

El Barça i MCM es van veure recentment en un judici monitori -tràmit judicial per resoldre impagaments- i el conjunt català es va negar a pagar els 160.403 euros més interessos que reclama MCM per la retenció que va realitzar l'entitat blaugrana per la construcció de la Masia.

Segons ha pogut saber Efe, el representant legal del Barça va argumentar que MCM tenia pendent de pagament una factura elaborada per PB2 que va presentar el propi club en el judici monitori, per uns serveis que segons aquesta empresa mai ha realitzat i com a conseqüència del desacord, finalment MCM ha presentat una demanda civil contra el Barcelona.

Un portaveu d'MCM s'ha mostrat aquest dimecres sorprès que el Barcelona "pretengui que paguem una factura per uns serveis que no hem contractat, i per una quantitat que és gairebé la mateixa que ens deu l'entitat esportiva pel dipòsit que ens han de tornar després d'haver finalitzat la construcció de La Masia".

"En el cas que el jutge ens doni la raó, i el Barça ens hagi de pagar, al final haurà abonat dues vegades una quantitat similar, i caldria reclamar-li al club, i al seu director general -Antoni Rossich-, per què ha pagat dues vegades una mateixa factura", ha apuntat la font consultada d'MCM.

Al marge de la demanda civil d'MCM contra el Barça interposada fa uns dies, que ha enredat encara més la relació entre les dues entitats, ja que n'existeix una altra presentada per 100 milions d'euros per l'explotació publicitària de La Masia.

Segons sostenen els demandants, la resolució de la primera demanda civil podria derivar en una altra per negligència en l'administració del dipòsit de l'obra a Sant Joan Despí.

stats