Barça
Esports Barça 24/03/2011

Un empresari italià paga 20.000 euros pel retrat de Samuel Eto’o de l’artista catalana Rita Martorell

Saverio Moschillo es va adjudicar l’obra de Martorell a la subhasta benèfica celebrada dijous a Milà, organitzada per la fundació del futbolista amb l’objectiu de recaptar fons

Redacció
2 min
Rita Martorell i Samuel Eto’o

BarcelonaL’empresari italià del sector de la moda Saverio Moschillo ha adquirit per 20.000 euros el retrat de Samuel Eto’o creat per l’artista catalana Rita Martorell.

Moschillo es va adjudicar l’obra de Martorell a la subhasta benèfica celebrada dijous a Milà, organitzada per la Fundació del futbolista amb l’objectiu de recaptar fons per a la construcció de l’àrea pediàtrica de l’Hospital Laquintinie, a Douala (Camerun).

En aquest acte, i a més del quadre de l’ex del Barça actualment a l’Inter, van ser subhastats fins a 25 objectes aportats pel mateix futbolista i per alguns amics seus, com un casc del campió mundial de motociclisme Valentino Rossi; les samarretes amb què Eto’o va guanyar la Champions League amb el Barça i l’Inter; samarretes dels jugadors del Barça Xavi, Messi i Iniesta; unes botes signades per Leo Messi; un vestit de la model Esther Cañadas... En total es van recaptar 400.000 euros.

A la gala, celebrada al Spazio Visionnaire Design Gallery de Milà, hi van assistir unes 400 persones, entre les quals hi havia el fill del president del Camerun, Frank Biya; el president i l’entrenador de l’Inter de Milà, Massimo Moratti i Leonardo, respectivament; la model, Esther Cañadas, el cantant italià; Andrea Bocelli; l’exjugador del Barça, Guillermo Amor i la pràctica totalitat de la plantilla de l’Inter, a més d’alguns futbolistes del Milan, com Seedorf i "Pippo" Inzaghi i Didier Drogba, del Chelsea . També es va comptar amb la presència d’una representació diplomàtica camerunesa i del metge-cap de l’Hospital Laquintinie.

Rita Martorell havia creat el retrat d’Eto’o, de grans dimensions, durant les últimes setmanes al seu estudi de Madrid, al qual es va desplaçar el futbolista per posar.

stats