Barça
Esports Barça 11/01/2013

Leo Messi: "No marcaré 91 gols cada any"

El davanter argentí destaca, en una entrevista a 'France Football', la importància dels títols col·lectius

Ara
1 min
Leo Messi, a la revista 'France Football'

BarcelonaLeo Messi guanya molts títols, però té una idea clara: les emocions col·lectives són més fortes que les individuals. "Quan tanco els ulls i penso en la meva carrera, primer penso en les copes que hem aixecat amb els meus companys", confessa l'argentí, en una entrevista publicada aquest divendres a 'France Football'.

Leo Messi respon a Vincent Machenaud, el periodista de 'France Football' que fa l'entrevista, que la cinquena Pilota d'Or "no és una obsessió". "El que m'importa són els títols col·lectius", afirma Messi, abans d'afegir que "els moments que recordaré per sempre són els de les finals guanyades. La de Roma, amb el meu gol, on l'alegria col·lectiva va ser increïble".

Messi, que vol "gaudir d'aquesta Pilota d'Or i després ja ho veurem", adverteix en l'entrevista: "No marcaré 91 gols cada any. Treballo per millorar sempre, i no em desviaré dels meus objectius".

En l'entrevista, les respostes de Messi són directes i precises, com el seu joc. Aprofita la seva xerrada amb ‘France Football’ per demanar disculpes pels oblits produïts durant el seu discurs: "Lamento el discurs; tenia molt d'estrès i no em volia oblidar de ningú. Sobretot Tito i Abi. Sempre és igual, arriba l'emoció i em perdo en el que dic". Messi guanya títols, però no s'hi acostuma: "Les emocions són diferents cada vegada, però són totes molt intenses".

stats