EUROLLIGA
Esports 21/04/2015

El Barça busca evitar el 'mach ball' en contra a Grècia (19h/Esport3 i Eurolliga+)

Els de Pascual afronten el tercer partit de l'eliminatòria davant d'Olympiacos, el primer a Atenes, amb la necessitat de guanyar un dels dos enfrontaments en terres gregues

Ferran Mitjà
1 min
Justin Doellman / EFE

BarcelonaO caixa o faixa, el Barça ha de guanyar, com a mínim, un dels dos partits que jugarà a Grècia davant l'Olympiacos per no quedar fora de la final four de l'Eurolliga. La primera opció la té aquest dimarts (18:50h / Esport3 i Euroliga+). ""Ens hem preparat bé, aquests dos dies ens hem intentat recuperar de la derrota", ha explicat Xavi Pascual.

Els blaugranes visiten Atenes amb l'obligació de recuperar el factor pista. Grècia, però, és un dels indrets més incòmodes per realitzar l'empresa que requereix el Barça per no quedar fora de la final four. En aquest sentit, el tècnic català ha explicat que "Serà un escenari de màxima dificultat segur. Un pavelló a tope, una afició molt adversa, un ambient molt hostil, molt soroll... un ambient dels que sempre hi ha en aquests partits quan jugues a camp contrari".

El Barça va ser capaç de prendre avantatge en el primer partit de l'eliminatòria, però no va ser capaç d'aconseguir-la en el segon per viatjar a Atenes amb els deures fets. "És una mica curiós el que està passant en aquesta eliminatòria. Semblava que serien dos partits igualats i cap dels dos ho ha estat. En el segon, ells van agafar la iniciativa, i malgrat que en alguns moments vam estar a punt, no vam poder-los agafar. Els seus moments de qualitat ens van penalitzar", ha dit el tècnic català.

Pel que fa al partit d'aquest dimarts, Pascual creu que "l'inici del matx" serà determinant. El base Tomas Satoransky també ha catalogat l'enfrontament com a "clau". I és que el Barça busca evitar viure un 'mach ball' en contra a la pista d'Olympiacos, coneixedor de la perillositat d'aquesta situació.

stats