BARÇA
Esports 10/01/2014

La Fiscalia demana al jutge que admeti a tràmit la querella pel fitxatge de Neymar

La querella contra el president del Barça, Sandro Rosell, la va interposar un soci del club blaugrana al desembre

Efe / Ara
1 min
Neymar

Madrid / BarcelonaLa Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat al jutge Pablo Ruz que admeti a tràmit la querella per apropiació indeguda interposada contra el president del Barça, Sandro Rosell, pel fitxatge del brasiler Neymar aquest estiu, davant la possibilitat que alguns dels contractes que el van sustentar fossin "simulats".

El fiscal José Perals demana al jutge en el seu informe que admeti a tràmit la querella presentada per un soci del club, ja que els contractes del jugador "que s'han anat signant entre les parts, en ocasions no responen al que indiquen, i es tracta en algun cas de contractes simulats".

El fiscal demana al jutge que dicti una sèrie de diligències: demanar a la FIFA que aporti la documentació del fitxatge, demanar al jugador el contracte que va signar amb la societat N&N pel qual li cedeix "els drets econòmics futurs" i sol·licitar al Santos a través d'una comissió rogatòria al Brasil el contracte de traspàs del jugador. A més, el fiscal demana al jutge que citi com a imputats els empleats de Deloitte que van fer l'auditoria dels comptes del Barça.

El Barça ha rebut amb sorpresa la notícia i als despatxos del Camp Nou no entenen perquè la Fiscalia no va demanar des d'un inici tota la informació que ara reclama. A més, el club manté màxima confiança en el jutge, qui podria no fer cas de la sol·licitud del fiscal, i continua mantenint fermament que és una querella "infundada i temerària".

stats