Barça
Esports Barça 10/06/2014

El fitxatge de Rakitic podria incloure una cessió per dos anys de Denis Suárez amb opció de compra

El diari 'El correo de Andalucía' assegura que l'operació es tancarà per 23 milions d'euros, sumant la quantitat fixa i la variable

Ara
1 min

BarcelonaEl fitxatge d'Ivan Rakitic pel Barça podria incloure una cessió per dos anys de Denis Suárez, amb opció de compra per al Sevilla. Així ho assegura el diari 'El correo de Andalucía', que a més a més xifra l'operació en un total de 23 milions d'euros comptant la quantitat fixa i la variable.

Segons el rotatiu andalús, l'acord només està pendent que es tanquin els darrers serrells referents a la cessió del futbolista del filial blaugrana. Si no hi ha un canvi d'última hora, Denis Suárez jugarà dues temporades al Sevilla en condició de cedit, i el club s'asseguraria una opció de compra per un preu que encara s'ha de determinar. De la seva banda, també faltaria per acordar la quantitat que el Barça hauria de pagar si volgués impedir que els vigents campions de l'Europa League executessin aquesta clàusula.

A banda de desvelar la quantitat total de l'operació (23 milions amb fixos i variables sumats), el diari també assegura que durant els dos anys que Denis Suárez jugaria al Sevilla, tant Barça com el club andalús compartiria la fitxa del jove migcampista.

stats