BARÇA
Esports Barça 25/02/2015

La Fundació FC Barcelona 'patrocinarà' les seccions professionals del club blaugrana

Els equips de bàsquet, hoquei patins, handbol i futbol sala del Barça lluiran el logotip de la Fundació a partir d'aquest cap de setmana

Ara
2 min
Cierco, Navarro, Egurrola, Bartomeu, Sedano, Tomás i Pont, al Palau Blaugrana / GERMÁN PARGA / FCB

BarcelonaLa Fundació FC Barcelona 'patrocinarà' les seccions professionals del conjunt blaugrana. Així ho ha anunciat aquest dimecres el Barça, informant que els equips de bàsquet, hoquei patins, futbol sala i handbol lluiran el logotip d'aquesta entitat a partir d'aquest cap de setmana.

Es tracta d'una iniciativa aprovada recentment per la directiva del Barça i que s'allargarà fins al final de les competicions d’aquesta temporada de les quatre seccions. Un conveni que no comporta cap tipus de contraprestació econòmica per a les seccions, que durant aquest curs han estat buscant sense èxit un patrocinador que sufragués part dels costos que comporten.

Des del club, però, qualifiquen la decisió de "reconeixement a la Fundació", tal i com ha assegurat el president Josep Maria Bartomeu en declaracions difoses pel propi departament de comunicació del Barça. "Volem que el soci noti que la Fundació és visible i que fa moltes coses. A més, els jugadors de les seccions professionals, com els del futbol, aporten un 0,5 % del seu sou a la Fundació, un fet que els agraïm moltíssim i que ens ajuda a donar suport als nens de Catalunya i del món i que fa millorar les seves vides”, ha afegit.

Entitat amb 20 anys d’història

La Fundació FC Barcelona es va crear el 1994 amb l’objectiu de vehicular la responsabilitat social corporativa del Barça. En l’actualitat els projectes que es desenvolupen estan basats, principalment, en la transmissió de valors als infants i joves a través de l’esport, a Catalunya i al món.

Alguns dels projectes més destacats són ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’, i ‘Som el que mengem’, a més d’aliances estratègiques amb entitats com l’Unicef o la Bill & Melinda Gates Foundation. En l’actualitat la Fundació compta amb més de 400.000 beneficiaris i està present a 45 països d’arreu del món i a una setantena de localitats catalanes.

stats