Barça

Piqué: "La Superlliga no és una decisió positiva a llarg termini per al món del futbol"

El canal #Vamos emetrà avui una entrevista amb el jugador del Barça

Àlex Gozalbo
2 min
Gerard Piqué

BarcelonaEl programa Universo Valdano emetrà aquest vespre (21.30 h, #Vamos) una entrevista a Gerard Piqué, jugador del Barça. "El president del Barça ha heretat el club en circumstàncies econòmiques molt dolentes, negatives, i prendrà la millor decisió possible per al club. Si m'ho miro des d'un prisma de jugador, no és una decisió positiva a llarg termini per al món de el futbol. Volem això per al futbol? ¿Que Sevilla, València, Everton, Leicester o Nàpols desapareguin? Perquè aquests clubs tendiran a valer zero", diu.

Després de veure la desbandada dels clubs anglesos, Gerard Piqué va fer la primera declaració en clau Barça sobre tot el sidral. El central català va piular en anglès, ras i curt, però contundent: "El futbol pertany als aficionats. Avui més que mai". Posteriorment, en castellà, Piqué va contestar l'editorial de El Chiringuito, el programa en què Florentino Pérez va defensar dilluns la Superlliga: "Ahir una festa, avui enfonsats. La guingueta de Florentino".

Malgrat que no ha volgut mullar-se gaire, Ronald Koeman ha assegurat en una roda de premsa que està d'acord amb el tuit que va publicar ahir Gerard Piqué. Poc després de la renúncia gairebé en bloc dels sis equips de la Premier League, el central català va escriure, en anglès: "El futbol pertany als fans, avui més que mai".

"S'ha d'esperar. Hi ha molt soroll. Jo només vull el millor per al Barça", ha dit l'holandès. "Entenc que els presidents pensin en el millor per al futbol, però hi ha coses que no cal canviar-les. M'agrada que t'hagis de guanyar les coses", ha valorat el tècnic sobre el format de la Superlliga, pensat amb 15 equips que sempre hi participarien més enllà dels seus mèrits esportius.

stats