Esports Barça 22/07/2011

El Barça engega la reubicació dels afectats per la creació de la nova Grada d'Animació

Els 702 abonats que s'han vist afectats per la Grada d'Animació són atesos per tramitar la seva reubicació, el cost de la qual anirà al seu càrrec si milloren la situació

Redacció
1 min
Els afectats per la Grada d'Animació estan sent atesos per resituar-se

BarcelonaL'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) està rebent des d'aquesta setmana i fins al 29 de juliol els abonats del Camp Nou situats a la zona del Gol Nord baix afectats per la creació de la nova Grada d'Animació. De les 1.400 localitats necessàries, 702 estan ocupades per abonats que caldrà resituar i que estan sent convocats pel club per formalitzar el seu canvi.

Els afectats poden triar si volen mantenir el seu rang de sector, millorar-lo o rebaixar-lo, i en cas que triïn un seient de preu superior, l'augment del preu de l'abonbament anirà a càrrec del soci. El club també s'ha compromès a respectar les unitats familiars, ja que els familiars de primer grau estan fent conjuntament el seu tràmit, tot i que la convocatòria sigui per ordre d'antiguitat.

Un cop tots els socis afectats estiguin reubicats, el club espera poder tancar el projecte d'aquesta grada jove a finals de 2012, quan s'hagin determinat les bases del seu funcionament, la creació dels paràmetres per a la tria dels seus integrants i la gestió de les rotacions.

stats