BARÇA
Esports Barça 18/03/2016

Javier Bordas: "Si ens hem de trobar el Madrid, prefereixo que sigui a doble partit"

El directiu del Barça destaca que l'Atlètic de Madrid és un rival "duríssim", mentre que Butragueño ha intentat rebaixar l'eufòria al Madrid després de saber que el seu rival seria el Wolfsburg

Joan Aureli Raich
2 min
El rival  és el Barça

BarcelonaLes reaccions després del sorteig de quarts de final de la Champions no s'han fet esperar. Per part del Barça, el directiu responsable del primer equip, Javier Bordas s'ha mostrat prudent a l'hora de valorar l'aparellament amb l'Atlètic de Madrid: "És un equip duríssim".

Bordas ha comentat que hauria preferit un altre equip i recorda que el conjunt madrileny és el que té la millor defensa d'entre els que queden vius a la competició "Hi havia rivals més assequibles. Amb l'Atlètic de Madrid totés complicat. És coneguda la seva fortalesa defensiva que fa mal. És el nostre màxim rival a la Lliga espanyola".

Amb aquests aparellaments s'albira en l'horitzó un possible duel Barça-Madrid en la final de Milà, davant d'aquesta perspectiva el directiu blaugrana valora primerament passar aquesta eliminatòria per enfrontar-se a qui sigui a la final. "Si em preguntes pel Reial Madrid, tal com estem el preferiria a doble partit. En aquests moments a quarts, sempre es diu que és millor la tornada a casa. Ha tocat així. S'ha d'intentar guanyar el partit d'anada.

El rival del Barça serà l'Atlètic de Madrid que reedita l'eliminatòria que la temporada passada va ser favorable als catalans. Diego Pablo Simeone es mostra content amb el sorteig: "I què millor per nosaltres que jugar contra el millor del món. A mi em desperta molta il·lusió". A més a més, ha recordat que fa dues temporades van eliminar al Barça.

Cautela al Reial Madrid

"La paraula favorit és molt perillosa" amb aquesta afirmació Emilio Butragueño ha volgut rebaixar l'eufòria d'un sorteig clarament favorable. "Als quarts, el rival és sempre molt fort. És un equip alemany, arriba per primer cop als quarts de final i el nivell d'exigència és màxim. Hem de jugar molt bé, sabem el què suposa cometre un error a Europa". El director de relacions institucionals dels merengues aposta per treure un bon resultat a Alemanya i confiar en el suport dels seus aficionats per classificar-se: "Les nits europees del Bernabéu també juguen".

De l'equip rival recorda que va ser campió en un dels grups més igualats superant al PSV de Philip Cocu i deixant fora de la competició a tot un Manchester United. "Van fer una temporada magnífica a la lliga alemanya i tindran motivació per afrontar el partit contra nosaltres. Ens hem de centrar en el Wolfsburg. Confiem en els nostres jugadors".

Klaus Allofs, director tècnic del conjunt de la Baixa Saxònia cedeix tota la pressió al Reial Madrid: "Naturalment que el Reial Madrid és el favorit", tot i no descartar que els dos partits tindran interès. L'entrenador dels alemanys Dieter Hecking no ha descartat una sorpresa.

Per la seva banda l'ex-director tècnic del Barça Txiqui Beguiristain, ara al Manchester City afirma que tenen la il·lusió de superar l'eliminatòria que els enfronta al Paris Sant Germain. Finalment el Bayern de Munich entrenat per Josep Guardiola ha tingut sort en el sorteig i s'enfronta al Benfica de Portugal.

stats