BARÇA
Esports Barça 04/07/2015

Laporta compta amb un equip de 14 directius i l'aval de 4.807 firmes

Xavier Bagués, Alfons Castro, Josep Cubells, Elena Fort, Josep-Ignasi Macià i Rafa Yuste ja van ser directius amb l'expresident, i Miquel Camps, Jordi Casals, Quim Casas, Marc Ciria, Mireia Fontanet, Glòria Freixa, Rafael Martín i Xavier Puig completen la llista

Martí Molina
1 min
L'equip directiu de Joan Laporta / CRISTINA CALDERER

BarcelonaJoan Laporta ha presentat aquest dissabte els noms de la seva futura junta directiva, en el supòsit que guanyi les eleccions del Barça del 18 de juliol. Un equip de 15 persones (14 directius més el president), a les quals encara es podria afegir algun nom més els propers dies. El precandidat ha fet l'acte just abans d'adreçar-se a les oficines del club per presentar les firmes necessàries. En total n'ha recollit 4.807.

"He buscat persones amb experiència, professionals competents en les seves feines i que tenen el caràcter necessari per promoure i defensar els interessos del Barça", ha dit Laporta, que compta amb sis excompanys de junta durant el seu mandat com a president, però amb majoria de cares noves, tal com ja va avançar l'ARA.

Entre les persones que tornarien a la junta, i que ja van formar part de l'equip de Laporta en el tram final del seu mandat, hi ha Xavier Bagués, Alfons Castro, Josep Cubells, Elena Fort, Josep-Ignasi Macià i Rafa Yuste. Les cares noves són Miquel Camps, Jordi Casals, Quim Casas, Marc Ciria, Mireia Fontanet, Glòria Freixa, Rafael Martín i Xavier Puig.

"Pensava que em passaria que algunes persones em dirien que no per tot l'embolic judicial. Però no ha estat el cas d'aquestes persones", ha comentat el precandidat.

Laporta ha dit que a ell li interessa "una participació alta", però és escèptic per la data dels comicis. "No crec que hi hagi un nombre de votants com l'any 2003 o 2010", ha valorat.

stats