Barça
Esports Barça 20/03/2015

Jordi Mestre: "Sortim contents del sorteig i som favorits"

El vicepresident del Barça admet que volien evitar el Madrid o l'Atlètic, amb qui ja es veuen les cares molt sovint, però avisa del potencial del rival francès

Ara
1 min
Jordi Mestre, vicepresident del Barça

BarcelonaJordi Mestre ha sigut molt clar en declaracions a Canal+, després del sorteig de la Lliga de Campions: "Sortim contents i som favorits", ha respost en les últimes preguntes, on se li ha demanat una sentència directa. De tota manera, el vicepresident del Barça ha admès que el París Saint-Germain "és un gran equip, molt reforçat". "Caldrà lluitar, i molt. És un equip fort i ens costarà", ha comentat.

El directiu també ha reconegut que, per haver-s'hi enfrontat tants cops, preferien evitar enfrontar-se al Madrid o a l'Atlètic.

Sobre el fet de jugar la tornada a casa, ha dit que, "a priori" els beneficia, perquè tindran "el suport de l'afició". "No serà més fàcil per això, però ens ajudarà molt".

En relació al clàssic, Mestre ha reconegut que, si es guanya, "l'equip sortirà reforçat" però no creu que hagi de tenir molt a veure amb el partit de quarts de final de la Champions. "Falta gairebé un mes fins al partit d'anada i, això, en futbol, és una eternitat". El vicepresident blaugrana veu l'equip "molt bé".

stats