BARÇA
Esports Barça 04/10/2012

Mourinho: "Els enamorats del futbol aturem el món quan hi ha un Madrid-Barça"

El tècnic portuguès del Reial Madrid analitza el clàssic d'aquest diumenge en una entrevista concedida a Bein Sport

Ara
1 min

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha parlat sobre el clàssic d'aquest diumenge al Camp Nou en una entrevista que ha concedit a Bein Sport. "Un Madrid-Barça és un partit que ens encanta jugar. Els enamorats del futbol aturem el món quan hi ha un Madrid-Barça", ha dit el portuguès, que ha afegit: "El nostre objectiu és guanyar el campionat. El clàssic són només tres punts, és un partit de Lliga entre dos rivals directes que sabem que, si un suma tres punts, l'altre no suma".

Sobre els dubtes amb els que el Madrid ha començat la Lliga, Mourinho ha comentat: "La diferència fonamental és que la temporada passada aquest equip no era campió i aquesta temporada sí. Si surts a totes a la Supercopa, si surts a totes a la Lliga de Campions, per què no jugues igual a la Lliga? No ho fas perquè ja la vas guanyar la temporada passada? No!", destaca el tècnic.

Sobre el seu futur, Mourinho ha destacat: "Sóc feliç i vull continuar aquí. He signat amb el Madrid per quatre anys més, és el 'top' del món del futbol. Després d'Anglaterra i Itàlia, el Madrid em faltava en el meu currículum. Ara que el tinc, toca treballar al màxim. Vaig ser molt feliç a Londres. Segurament tornaré, vull entrenar molts anys i al Madrid és difícil ser-hi tant de temps. també ser campió en un cinquè país és una motivació per a mi", conclou l'entrenador.

stats