Barça
Esports Barça 22/06/2015

Jordi Majó: "Si guanyen Bartomeu o Laporta, continuarà la guerra"

Josep Cuní ha entrevistat el precandidat a la presidència del Barça a '8 al dia'

Ara
2 min
Jordi Majó pretén que passi el mateix que el 2003, quan ell també va concórrer a les eleccions: que guanyi una opció que, a priori, parteix des de baix i sorprèn.

BarcelonaJordi Majó, precandidat a la presidència del Barça, ha estat entrevistat per Josep Juní al programa '8 al dia'. "El club està en una situació de gestió realment delicada. Crec que, al marge dels èxits esportius, la imatge que donem d'estar tot el dia en el jutjat s'hauria d'acabar. Aquestes guerres de famílies que duren des del 2003 s'haurien d'acabar d'una vegada per totes", ha dit.

Majó ha remarcat que vol la pau social i ha demanat el vot per trencar amb la confrontació entre els precandidats Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta: "Si guanya un d'aquests dos, continuarà la guerra. I no tindrem la pau mai. Jo intento fer un discurs positiu de propostes, no agressiu, respectant els rivals i explicant el que penso".

En aquest sentit, Majó ha lamentat el to de les primeres declaracions de Joan Laporta en aquest inici del procés electoral: "Ell ha començat agressiu, i això és símptoma de com anirà la campanya". I ha afegit: "Ell sap que també té temes judicials pendents i que al final del seu mandat va tenir una moció de censura. Tothom té coses i no és convenient treure pit, perquè la vida fa moltes voltes i al final potser t'acaben enganxant".

De Laporta també ha dit: "En el tema de l'aval, tots hem llegit que té el senyor Peter Lim i Jorge Mendes darrere. Això és el que es rumoreja. Doncs jo confirmo que no tinc darrere ni Peter Lim ni Jorge Mendes ni cap altre representant".

Jordi Majó ha assegurat que se sent guanyador i ha descartat possibles pactes amb altres precandidatures, com ja va fer en les eleccions del 2003: "Dos dies abans de les eleccions, em va trucar un membre de comunicació de la candidatura de Joan Laporta i em va dir que em retirés perquè li restaria vots, i no en vaig fer cas. Quan van acabar les eleccions, Laporta i Rosell van entrar al meu box i em van oferir una vicepresidència, i no la vaig acceptar. Vaig dir que no m'hi tornaria a presentar si no creia que tenia opcions de guanyar, i ara crec que tinc possibilitats reals de guanyar".

En l'àmbit esportiu, el precandidat ha tornat a defensar l'aposta de Michael Laudrup com a director esportiu del Barça si finalment guanya les eleccions: "Pensem que és la persona ideal i un bon barcelonista. Ell va marxar al Madrid perquè el club no li va renovar el contracte". En aquest sentit, Majó ha afegit que el danès va ser ovacionat pel Camp Nou en el partit d'homenatge al Dream Team i a Johan Cruyff.

stats