Barça
Esports Barça 06/05/2020

Els jugadors del Barça es fan els tests del coronavirus

Els futbolistes s'han estat uns 20 minuts a les instal·lacions del club blaugrana

N.a. / à.g.
2 min
Leo Messi

BarcelonaEls jugadors del Barça han començat a fer-se aquest dimecres els tests del coronavirus. Marc-André ter Stegen, Sergi Roberto, Clément Lenglet, Ivan Rakitic i Leo Messi han sigut els primers en passar per la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els futbolistes s'han estat uns 20 minuts a les instal·lacions del club blaugrana, el temps necessari per fer les proves i marxar esglaonadament.

Marc-André ter Stegen

L'Espanyol té previst iniciar les proves aquest dijous. Els primers futbolistes professionals es van fer els tests dimarts. Els que es van posar en marxa més aviat van ser els clubs valencians: si dissabte el València ja va fer proves físiques individuals al seus jugadors per saber com estan i intentar evitar lesions, dimarts el Llevant va ser el primer equip a fer tests del covid-19. Seguint un horari per no trobar-se amb els seus companys, els futbolistes de l’equip granota van ser citats a l’estadi Ciutat de València per fer-se les proves.

El Girona també passa les proves

Els jugadors de la primera plantilla del Girona, els integrants del cos tècnic que encapçala Josep Lluís Martí, així com tots els treballadors del club que a la primera fase dels entrenaments tindran relació amb el primer equip, s'han sotmès aquest dimecres als controls mèdics que estableix el protocol de La Lliga per al retorn cap a la normalitat. Els tests de coronavirus s'han realitzat a les instal·lacions del centre d'entrenament de la Vinya, i totes les persones que els han passat han seguit "un rigorós protocol, portant mascareta i guants, i realitzant un accés individualitzat i controlat en l'àrea en la qual s'han fet les proves", ha informat el club català.

stats